پروژه مالی حسابداری اموال ، ماشین آلات و تجهیزات در شرکتهای صنعتی

حسابداری اموال ، ماشین آلات و تجهیزات در شرکتهای صنعتی

پایان نامه کارشناسی حسابداری – پایان نامه کاردانی حسابداری – پروژه مالی حسابداری

تعداد صفحات ۷۱ صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری

 

پروژه های مالی حسابداری مرتبط با پروژه مالی حسابداری اموال ، ماشین آلات و تجهیزات در شرکتهای صنعتی شامل : ۱-حسابداری موجودی کالا در شرکت گاز  ۲-پروژه مالی بررسی کلی یک کارخانه تولیدی (صنعتی)  ۳-پروژه مالی بررسی سیستم فروش شرکت تولیدی (کارتن سازی)  ۴-پروژه مالی سیستم حقوق و دستمزد شرکت بسته بندی  برای مشاهده توضیحات هر کدام از موارد مشابه روی عنوان آن کلیک کنید . همچنین برای مشاهده همه پروژه های مالی و پایان نامه های سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید . ” مشاهده لیست پروژه های مالی سایت

 

تعیین بهای تمام شده اموال ماشین آلات و تجهیزات

حسابداری اموال، ماشین آلات و تجهیزات بر مبنای بهای تمام شده تاریخی انجام می گیرد. بهای تمام شده تاریخی بر اساس قیمت خرید نقدی که معرف ارزش متعارف دارایی در تاریخ تحصیل است تعیین می شود و تمام مخارج ضروری و عادی که صرف می گردد تا دارایی در وضعیت و موقعیت لازم برای استفاده مورد نظر قرار گیرد به بهای تمام شده اضافه می شود. در مواردی که قیمت خرید نقدی دارای مشخص نباشد دارایی تحصیل شده به ارزش متعارف دارایی واگذار شده ثبت می شود. اگر ارزش متعارف دارایی تمام مخارج مربوط به تحصیل دارایی سرمایه ای به حساب نمی آید به عنوان مثال اقلام زیر نباید جزو بهای تمام شده دارایی به حساب آید…

 

کاهش در ارزش دارایی

اموال، ماشین آلات و تجهیزاتی که در عملیات واحد تجاری به کار می رود نباید به مبلغی بیش از ارزش جاری، و اگر در عملیات واحد تجاری به کار نمی رود به مبلغی بیش از ارزش خالص بازیافتنی در حسابها ثبت شود.در صورتی که بازده اقتصادی اموال، ماشین آلات و تجهیزات بطور مداوم کاهش یابد و میزان آن از لحاظ مبلغ با اهمیت باشد باید از حساب دارایی خارج یا کاهش ارزش داده شود. برای…

 

ماشین آلات و تجهیزات

در اصطلاح، ماشین آلات و تجهیزات معمولاً شامل اقلام متعددی نظیر: انواع ماشین آلات تولیدی، اثاثه، مبلمان، قالبها، ابزار آلات، منصوبات و ظروف قابل استرداد است که در روال عادی عملیات واحد تجاری به کار می رود. داراییهای مزبور ممکن است در قسمتهای مختلف واحد تجاری مانند کارخانه، اداره یا نمایشگاه به کار رود. برای تعیین و تخصیص استهلاک ماشین آلات و تجهیزات به قسمتهای تولیدی، اداری و فروش باید مشخص شود که این گونه داراییها در کدام یک از قسمتهای مزبور به کار رفته است…

 

توجه کنید : این پروژه در ۶ فصل به صورت کامل تنظیم شده است . تمام جدول های موجود در این فایل قابل ویرایش می باشند برای مشاهده جزئیات هر فصل فهرست را از طریق لینک زیر مشاهده کنید .

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا