دانلود پاورپوینت اوراق قرضه، تجزیه و تحلیل و استراتژی ها
دانلود پاورپوینت اوراق قرضه، تجزیه و تحلیل و استراتژی ها
درس تصمیم گیری در مسائل مالی و سرمایه گذاری
فصل 18 درس تصمیم گیری در مسائل مالی و سرمایه گذاری
تعداد اسلاید | ۶۰ |
فرمت | ppt |
دسته بندی | پاورپوینت های حسابداری |
چرا اقدام به خرید اوراق قرضه می کنیم؟
هم سرمایه گذاران جسور(که به دنبال کسب سود سرمایه هستند) و هم سرمایه گذارن محافظه کار(که به دنبال کسب درامد ثابت هستند) به سرمایه گذاری در اوراق قرضه که بازده ثابت با ریسک پایین دارد روی می اورند به همین دلیل ذکر نکات زیر در خصوص اوراق قرضه اهمیت دارد که دارندگان این اوراق علاوه بر دریافت بهره های دوره ای اصل پول خود را در موعد سررسید دریافت میکنند. اگر چه دارای ریسک عدم توان پرداخت اصل مبلغ در سرمایه گذاری باشد برای توضیح وضعیت بازده و ریسک برای سرمایه گذارانی که به دنبال بازده ثابت هستند اوراق خزانه بلند مدتی را دردوره زمانی1871 و 2002 در نظر بگیرید که دارای ریسک عدم پرداخت اصل و فرع نیستند.
خرید اوراق قرضه خارجی
چرا سرمایه گذاران آمریکایی در پرتفلیو خود از اوراق قرضه خارجی نیز استفاده میکنند ؟ یکی از دلایل این است که اوراق قرضه در یک دوره زمانی معین بازده بالایی را در مقایسه با اوراق قرضه داخلی داشته وسرمایه گذارن اقدام به خرید آن دسته از اوراق قرضه نموده اند که از بازده بالایی برخوردار باشدمثال: در اواسط سال 2002بازده اوراق دولتی در اروپا بیشتر از بازده اوراق قرضه خزانه ایالات متحده امریکا بود اوراق قرضه انگلیس 4/7 در حالیکه امریکا 2/ 8درصد بود این تفاوت به خاطر سیاست های پولی مختلف و تفاضل بازدهی بود که انتظار می رفت چندین سال دوام داشته باشد.
ریسک ارز چه تاثیری می تواند در خرید اوراق قرضه خارجی داشته باشد ؟
سرمایه گذاران با ریسک نرخ ارز مواجه هستند یک تغییر معکوس در قیمت دلار می تواند باعث کاهش بازده سرمایه گذاران امریکایی یا حتی منفی شدن بازده آنها شود برای مثال چنانچه یورو به جای تقویت یافتن تضعیف شود در آن صورت سرمایه گذاران امریکایی در اوراق قرضه اروپایی سرمایه گذاری خواهند کرد.
تصویر اسلاید های پاورپوینت اوراق قرضه، تجزیه و تحلیل و استراتژی ها :
نظریه رجحان نقدینگی
دومین نظریه ساختار زمانی نرخ بهره رجحان نقدینگی است طبق این نظریه نرخ بهره شامل مجموع نرخ های فعلی و نرخ های کوتاه مدت به اضافه صرف ریسک نقدینگی است از آنجا که عدم اطمینان همراه با افزایش زمان افزایش می یابد بنابرین سرمایه گذاران تمایل دارند مبلغ سرمایه گذاری خود را به صورت کوتاه مدت وام دهند از طرف دیگر وام گیرندگان به منظور حصول اطمینان از منابع مالی تامین شده اخذ وام بلند مدت را ترجیح می دهند به همین دلیل سرمایه گذاران در ازای سرمایه گذاری بلند مدت بازده بیشتری رادرقالب صرف نقدینگی مطالبه میکنند مفهوم این نظریه این است که اوراق قرضه بلند مدت بازده بیشتری رانیز به همراه دارد. تفاوت میان نظریه رجحان نقدینگی و نظریه انتظارات شناخت انتظارات نرخ بهره با عدم اطمینان همراه است و سرمایه گذاران ریسک گریز با مطالبه بازده بیشتر به دنبال جبران این عدم اطمینان هستند نرخ های آتی و آتی براورد شده یکسان نیستند ومیزان صرف نقدینگی هر یک از آنها با هم متفاوت است