پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک
پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک
تعداد صفحات | 39+3+7 |
فرمت |
DOCX |
دسته بندی |
پروژه مالی حسابداری |
- 1-پروژه مالی سیستم حسابداری در شهرداری ها 2-پروژه مالی حسابداری اثرات بودجه بر رشد اقتصادی
- 3-پروژه مالی مبنای تعهدی در سیستم حسابداری شهرداری ها 4-پروژه مالی حسابداری با موضوع بودجه شهرداری
- 5-پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری شرکت تولیدی آلدی 6-پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری شرکت سهامی مخابرات
- 7-پروژه سیستم حسابداری دولتی و بودجه ریزی در ایران 8- پروژه مالی بررسی شرکت پیمانکاری ایران بتون + صورت های مالی
- 9- پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری در مدارس 10- پروژه مالی اهمیت سیستم حقوق و دستمزد در حسابداری
- 11-پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری کارخانه چوب 12- پروژه مالی بررسی سیستم بانک کشاورزی
برای مشاهده هرکدام از موارد مرتبط روی عنوان ان کلیک کنید. و برای مشاهده تمامی پروژه های موجود در سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید . “ لیست پروژه های مالی سایت“
تاریخچه پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک :
کارخانه کیک و کلوچه خدیو پور ( گوا را ) در 15 کیلومتری جاده قوچان ــ خیابان چاهشک واقع شده است . این کارخانه در سال 1358 شروع به فعالیت کرده است . این شرکت ا ز نوع سهامی خاص بوده و متشکـل از حدود 80 نفر سهامدار می باشد .ساختمان تولید کارخانه ملکی است و دارای سند ششدانگ می باشد.این کارخانه از بخشهای تولید ، انبار ، نگهبانی ، آزمایشگاه ، ا نبار فنی ، بخش اداری (مدیریت تولید ) تشکیل شده است .تعـداد کارگران شرکت اعم از اداری و تولید حدود 160 نفر می باشند و کارگران تولید مشمول طرح طبقه بندی مشاغـل مربوط به ا دا ره کار و ا مور اجتماعی می باشد و طبق جدول استادارد و تعریف شده به 20 گروه شغلی تقسیم می شوندکه از کارگر ساده شروع و به مدیریت عامل جناب آقای جونی ختم می شود .این کارخانه دارای دو شیفت صبح و بعدازظهر می باشد و هر شیفت طبق قانون کار 7 ساعت و 20 دقیقه می باشد ….
خط تولید کیک و کلوچه در این شرکت :
مواد اولیه آن همان مواد اولیه کیک است اما خمیر کلوچه سفت تر است برای تهیه مغری کلوچه از نشا سته، آب ، شکر استفاده می کنند ا ین سه را با هم حرارت می دهند تا نشاسته ژلا تیه شده تشکیل گردد سپس اجازه می دهند تا ژل نشاسته تشکیل شده ( به این ترکیب در اصطلاح صنعتی راحت گفته می شود ) سپس بسته به نوع محصول به آن پودر نارگیل و وا نیل و مغزهای خوراکی و همچنین ضایعات کیک اضافه می کنند …
سیستم حسابداری کارخانه :
سیستم حسابداری شرکت بصورت مکانیزه و کامپیوتری می باشد . یعنی ثبت اسناد و گزارشهای ماهیانه و سا لیانه بصورت مکانیزه انجام می شود. در این شرکت سرفصلهای حسابداری بر اساس اصول حسابداری می باشد و متشکل از دارائی ها ،بدهی ها ،سرمایه ، فروش و هزینه می باشد.
انبار مواد اولیه در کارخانه تولید کیک :
انبار مواد اولیه پس از تحویل در انبار نگهداری می شوند و آزمایشات کنترل کیفی به دقت بر روی آنها انجام می شود و همچنین تاریخ تولید و انقضاچک می شود و سپس به سالن تولید هدایت میگردد. کاغـذ کیک و سلفان نیز در این قسمت نگهداری می شود . انبار مواد اولیه قسمت بندی شده است و هر طرف مخصوص یک ماده می باشد . آرد در کیسه ها و همچنین در سیلوهای آرد ذخیره شده است ظرفیت هر یک از سیلوها 15 تن می باشد در مجموع سه سیلو برای ذخیره آرد موجود است . قسمت روغـن دارای یک اتاق در بست است که دمایی در حدود 4 درجه سانتیگراد دارد در ضمن روغـن در دو نوع مایع و جامد است که روغـن مایع در مخزنهای روغـن نگهداری می شود .
توجه کنید : پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه کیک خدیو پور به صورت کلی این شرکت را مورد بررسی قرار داده و تهیه کننده فایل آنچه را برداشت کرده است در این پروژه گنجانیده و برخی از جدول ها و فرمول های موجود در این پروژه نیاز به اصلاح و ویرایش دارند از طریق لینک زیر میتوانید بخش فهرست این پروژه را مشاهده و دانلود کنید.
مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی (کلیک کنید )