آموزش صفر تا صد نرم افزار سپیدار ویژه بازارکار دوره جامع آموزش اکسل در حسابداريآموزش نرم افزار حسابداری هلو (صفر تا صد)
خانه » پروژه های رشته حسابداری » پروژه های مالی حسابداری » پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک

پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک

پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک

پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک

 

تعداد صفحات 39+3+7
فرمت
DOCX
دسته بندی
پروژه مالی حسابداری

 

 

تاریخچه پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه تولید کیک :

کارخانه کیک و کلوچه خدیو پور ( گوا را ) در 15 کیلومتری جاده قوچان ــ خیابان چاهشک واقع شده است . این کارخانه در سال 1358 شروع به فعالیت کرده است . این شرکت ا ز نوع سهامی خاص بوده و متشکـل از حدود 80 نفر سهامدار     می باشد .ساختمان تولید کارخانه ملکی است و دارای سند ششدانگ می باشد.این کارخانه از بخشهای تولید ، انبار ، نگهبانی ، آزمایشگاه ، ا نبار فنی ، بخش اداری (مدیریت تولید ) تشکیل شده است .تعـداد کارگران شرکت اعم از اداری و تولید حدود 160 نفر می باشند و کارگران تولید مشمول طرح طبقه بندی مشاغـل مربوط به ا دا ره  کار و ا مور اجتماعی می باشد و طبق جدول استادارد و تعریف شده به 20 گروه شغلی تقسیم می شوندکه از کارگر ساده شروع و به مدیریت عامل جناب آقای جونی ختم می شود .این کارخانه دارای دو شیفت صبح و بعدازظهر می باشد و هر شیفت طبق قانون کار 7 ساعت و 20 دقیقه می باشد ….

 

خط  تولید کیک و کلوچه در این شرکت :

مواد اولیه آن همان مواد اولیه کیک است اما خمیر کلوچه سفت تر است برای تهیه مغری کلوچه از نشا سته، آب ، شکر استفاده می کنند ا ین سه را با هم حرارت  می دهند تا نشاسته ژلا تیه شده تشکیل گردد سپس اجازه می دهند تا ژل نشاسته تشکیل شده ( به این ترکیب در اصطلاح صنعتی راحت گفته می شود ) سپس بسته به نوع محصول به آن پودر نارگیل و وا نیل و مغزهای خوراکی و همچنین ضایعات کیک اضافه می کنند …

 

سیستم حسابداری کارخانه :

سیستم حسابداری شرکت بصورت مکانیزه و کامپیوتری می باشد . یعنی ثبت اسناد و گزارشهای ماهیانه و سا لیانه بصورت مکانیزه انجام می شود. در این شرکت سرفصلهای حسابداری بر اساس اصول حسابداری  می باشد و متشکل از دارائی ها ،بدهی ها ،سرمایه ، فروش و هزینه می باشد.

 

انبار  مواد اولیه در کارخانه تولید کیک :

انبار مواد اولیه پس از تحویل در انبار نگهداری می شوند و آزمایشات کنترل کیفی به دقت بر روی آنها انجام می شود و همچنین تاریخ تولید و انقضاچک می شود و سپس به سالن تولید هدایت میگردد. کاغـذ کیک و سلفان نیز در این قسمت نگهداری می شود . انبار مواد اولیه قسمت بندی شده است و هر طرف مخصوص یک ماده می باشد . آرد در کیسه ها و همچنین در سیلوهای آرد ذخیره شده است ظرفیت هر یک از سیلوها 15 تن می باشد در مجموع سه سیلو برای ذخیره آرد موجود است . قسمت روغـن دارای یک اتاق در بست است که دمایی در حدود 4 درجه سانتیگراد دارد در ضمن روغـن در دو نوع مایع و جامد است که روغـن مایع در مخزنهای روغـن نگهداری می شود .

 

توجه کنید : پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری کارخانه کیک خدیو پور  به صورت کلی این شرکت را مورد بررسی قرار داده و تهیه کننده فایل آنچه را برداشت کرده است در این پروژه گنجانیده و برخی از جدول ها و فرمول های موجود در این پروژه نیاز به اصلاح و ویرایش دارند از طریق لینک زیر میتوانید بخش فهرست این پروژه را مشاهده و دانلود کنید.

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی (کلیک کنید )

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *