پروژه مالی استقلال در حسابرسی (استقلال حسابرس)

پروژه مالی استقلال در حسابرسی

موضوع کامل پروژه مالی :پروژه مالی استقلال در حسابرسی ( استقلال حسابرس )

تعداد صفحات ۴۶ صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری
تهیه کننده مرتضی ابنوی

 

موضوعات مرتبط با پروژه مالی استقلال در حسابرسی شامل : ۱-: پروژه مالی اخلاق حرفه ای در حسابداری  ۲-: پروژه مالی بررسی تقلبات و اشتباهات حسابداران توسط حسابرسان  ۳-: پروژه مالی رابطه حسابرسی با نرم افزار های کامپیوتری ۴- پروژه مالی با موضوع حسابرسی عملیاتی  همچنین برای برای مشاهده لیست تمامی پروژه های مالی حسابداری روی لینک رو به رو کلیک کنید . “لیست پروژه های مالی حسابداری

 

چکیده پروژه مالی استقلال در حسابرسی

در این تحقیق عوامل افزاینده ی استقلال حسابرس مستقل از دیدگاه حسابرسان عضو جامعه ی حسابداران رسمی ایران مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحقیق از نوع پیمایشی بوده و با استفاده از پرسش نامه داده های لازم گردآوری شده و از طریق فرض های آماری و روش های ناپارامتری مورد آزمون قرار گرفتند.نتایج تحقیق نشان می دهد از نظر حسابرسان مستقل، کمیته ی حسابرسی صاحب کار، اندازه و سابقه ی مؤسسه حسابرسی و اندازه ی شرکت صاحب کار به عنوان عوامل افزاینده ی استقلال و رقابت در حرفه ی حسابرسی به عنوان عامل کاهنده ی استقلال حسابرسی هستند.همه ی حرفه ها، بدون در نظر گرفتن زمینه ی فعالیت شان، دارای قوانین، اصول، استانداردها و دستورالعمل هایی هستند که باید به منظور انجام آن شغل خاص رعایت شوند. بسیاری از کارشناسان، از جمله حسابداران و حسابرسان، تابع استانداردها، مقررات و ضابطه های فنی، اخلاقی و رفتاری سخ تگیرانه هستند که در چارچوب آن ها برای انجام هر چه بهتر وظایف از دانش، شایستگی، مهارت و تجربه و به عبارت دیگر قضاوت حرف های  خود استفاده میکنند….

 

مقدمه پروژه مالی استقلال در حسابرسی

استقلال جوهره و روح حسابرسی است و حسابرسی بدون استقلال فاقد ارزش و معنی است . استقلال در فرهنگ و بستر رهایی از تأثیر، کنترل یا اراده ی دیگری یا دیگران تعریف شده است.

دی آنجلو ( ١٩٨١ ) می گوید حسابرسی مستقل است که بتواند گزارش های حسابرسی خود را متناسب با عقیده و نظر واقعی اش منتشر کند.

نپ ( ١٩٨۵ ) استقلال را توانایی مقاوت در برابر فشار صاحب کار می داند.

کری ( ١٩٧۶ ) معتقد است استقلال در ساده ترین معنا این است که حسابرس حقیقت را همان گونه که دیده است بگوید و اجازه ندهد هیچ محرکی اعم از مادی یا احساسی او را از این مسیر خارج سازد….

 

مفهوم استقلال حسابرس

مفهوم استقلال برای حسابرسان داخلی و حسابرسان مستقل به صورت متفاوت تعریف می‌شود؟اصطلاح “مستقل” و مفهوم “استقلال” به‌طور معمول در ارتباط با هر دو گروه حسابرسان داخلی و حسابرسان مستقل به‌کار می‌رود. اما تفاوت‌هایی در معنی، میزان و پیش‌زمینه‌های استقلال برای این دو گروه وجود دارد.برای حسابرسان داخلی، مفهوم استقلال به طرز تفکر یا سوگیری و تحت نفوذ قرار گرفتن توسط دیگران باز می‌گردد و همچنین در حسابرسی داخلی، دست یابی به استقلال در گرو ساختار مناسب گزارش‌گری نتایج کار به سطح مناسبی از سازمان شامل امکان ارائه گزارش به کمیته حسابرسی و مدیر عامل، وجود استقلال سازمانی و عدم محدودیت در دسترسی به اسناد و مدارک موردنیاز است. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (و همچنین سازمان بورس و اوراق بهادار تهران) می‌توانند تحت استخدام سازمانی قرار گیرند که در آن کار می‌کنند، در‌حالی‌که حسابرسان مستقل چنین اختیار و امکانی ندارند.

 

کیفیت حسابرسی:

از کیفیت حسابرسی تعریف های گوناگونی کرده اند. در ادبیات حرفه ای کیفیت حسابرسی در رابطه با میزان رعایت استاندارد های حسابرسی مربوطه تعریف می شود. در مقابل پژوهشگران حسابداری ابعادی چندگانه برای کیفیت حسابرسی قائلند و این ابعاد اغلب به تعاریفی که ظاهری متفاوت دارند منجر می شود  عمومی ترین تعریف ها از کیفیت حسابرسی عناصر زیر را در بر می گیرد…

 

چارچوب کیفیت حسابرسی

کیفیت حسابرسی در اغلب پژوهش های تجربی انجام شده پیرامون کیفیت حسابرسی به نوعی در رابطه با ریسک حسابرسی تعریف شده است. ریسک حسابرسی آن ریسکی است که حسابرس درباره صورت های مالی حاوی تحریف با اهمیت، نظر نامعتبر ارائه کند. برای مثال، دی آنجلو  ۱۹۸۱ کیفیت حسابرسی را به عنوان احتمال ارزیابی بازار از (الف) تحریف های بااهمیت موجود در صورت های مالی که توسط حسابرس کشف نشده است. و (ب) گزارش تحریف های مذکور، تعریف نموده است. اکثر تعاریف دیگر از کیفیت حسابرسی به رغم تفاوت ها، برخی از ویژگی های دی آنجلو را بازتاب می دهند…

 

تاثیر استقلال حسابرس در اظهار نظر حرفه ای

در ایران در استاندارد حسابرسی ۲۰۰ با عنوان «اهداف کلی حسابرس مستقل و انجام حسابرسی طبق استانداردهای حسابرسی» عنوان شده است که: از آنجا که حسابرسی با منافع عمومی سروکار دارد، بنابراین طبق الزامات آیین‌رفتار حرفه‌ای، حسابرس باید مستقل از واحد تجاری باشد. استقلال شامل استقلال واقعی و استقلال ظاهری است. استقلال حسابرس از واحد تجاری باعث می‌شود که وی بدون سازشکاری، نظر خود را اظهار کند. استقلال، توانایی حسابرس را برای درستکاری و حفظ بی‌طرفی و نگرش تردید حرفه‌ای افزایش می‌دهد. استقلال حسابرس نوید‌دهنده این اطمینان است که صورت‌های مالی به وسیله افرادی حسابرسی شده است که همراه با صلاحیت‌های فنی، از بی‌طرفی کافی برای اجرای حسابرسی برخوردار بوده‌اند. چنین ویژگی‌هایی ضمن افزایش قابلیت اعتماد صورت‌های مالی، غیر‌منصفانه بودن اطلاعات را کاهش داده و به بازار سرمایه اعتبار می‌بخشند…

 

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید )

این پروژه ۱۰۰ درصد کامل و آماده ارایه می باشد .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا