دانلود رایگان پاورپوینت حسابداری ملی

دانلود رایگان پاورپوینت حسابداری ملی

دانلود رایگان پاورپوینت حسابداری ملی

 

تعداد اسلاید ۴۶
فرمت ppt
دسته بندی پاورپوینت حسابداری

 

اقتصاددانان کلاسیک مانند آدام اسمیت،ژان باتیست سی،جان استوارت میل اعتقاد داشتند در اقتصاد تعادل همواره برقرار است و بازار با عملکرد آزادانه خود می تواند منابع کمیاب جامعه را به طور کارامد یعنی به گونه ای که بیشترین منابع برای جامعه بدست آید تخصیص دهد در نتیجه اعتقادی به مداخله دولت در اقتصاد نداشتند. برای مشاهده توضیحات بیشتر و دانلود رایگان پاورپوینت حسابداری ملی در ادامه مطلب با آی آر حسابداران همراه باشید.

 

مکتب کینزین:

نظریات کلاسیک ها تا دهه ۱۹۲۹ و اوایل دهه ۱۹۳۰ نظریات مسلط در اقتصاد بود اما در این سالها با به وجود آمدن بحران بزرگ درغرب و از بین نرفتن آن صحت این تفکرات مورد تردید قرار گرفت.در این وضعیت اقتصاددان شهیر انگلیسی جان مینارد کینز نظریات خود را بیان کرد. به عقیده کینز برعکس کلاسیک ها عدم تعادل پدیده ذاتی در اقتصاد است وتعادل پدیده ای کاملا اتفاقی است.قیمت ها ودستمزدها به سمت پایین انعطاف پذیر نیستند و در نتیجه بازار لزوما کارامد نیست و دولت باید در مواقع لزوم برای ازبین بردن عدم تعادلها در اقتصاد دخالت کندومی دانیم که برای سیاستگذاری کردن درسطح کلان تئوری هایی مطرح گردید که به عنوان اقتصاد کلان شناسایی می شود…

 

حسابداری ملی:

پس ازآنکه از ماهیت مباحث اقتصاد کلان آگاه گردیم.به دنبال آنیم که متغییرهای اقتصاد کلان رامورد سنجش واندازه گیری قراردهیم سنجش و اندازه گیری متغییرهای اقتصاد کلان به حسابداری ملی موسوم می باشد. بیش ازآنکه آدام اسمیت کتاب ثروت ملل را به رشته تحریر درآورد تصور عمومی بر آن بود که ثروت یک کشور براساس میزان طلا و جواهرات موجود در آن سنجیده می شود. بنابراین درچنین جامعه ای اشراف و نظامیان دارای جایگاه بوده و مورد توجه قرار می گرفتند.دراین وضعیت کشورها سعی میکردند به هرترتیبی شده میزان طلا وجواهرات خودرا افزایش دهند که این مکتب به مکتب سوداگری موسوم بود.

 

تولید ناخالص داخلی GDP :

نشان دهنده جمع ارزش کالاهاوخدمات نهایی تولید شده درمحدوده جغرافیایی یک کشور طی یک دوره زمانی(یکسال)می باشد. بنابراین اگر حتی یک خارجی درمحدوده جغرافیایی کشور تولیدی انجام داده باشد در محاسبه GDP محسوب می گردد و در اینجا ملاک محدوده جغرافیایی کشور و نهایی بودن محصول است.

 

تولید ناخالص ملی GNP :

نشان دهنده جمع ارزش کالاها و خدمات نهایی تولید شده توسط اتباع یک کشوردر یک دوره زمانی مشخص(یکسال)می باشد. توجه می کنید که دراینجا ملاک ملیت ونهایی بودن محصول است چنانچه ایرانیان ولو خارج از کشور تولید کرده و ارزش تولیدات خود را ارسال می نمایند در GNP محسوب می گردد و خارجیان حتی اگر درداخل مرزهای کشور تولید نمایند درGNPمحاسبه نمی شود.

 

توجه:کاربران گرامی لطفا آی آر حسابداران را به دوستانتان معرفی کنید…

» حجم فایل :۴.۴۳ مگابایت
» منبع و رمز : www.irhesabdaran.ir
» توضیحات :
فرمت این فایلppt می باشد.
برای مشاهده واجرای فایل از نرم افزار PowerPoint استفاده کنید
برای راحتی شما فایل ها رمز گذاری نشده است
» کپی رایت مطلب :
هرگونه کپی برداری از طرف سایر سایت ها و وبلاگ ها غیر مجاز و حرام می باشد.
جهت ارتباط با مدیر سایت از طریق فرم تماس با ما اقدام کنید
مشکلات مطلب را در قسمت نظرات بیان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا