پروژه مالی سیستم حسابداری دولتی و بودجه ریزی در ایران

پایان نامه سیستم حسابداری دولتی و بودجه ریزی در ایران

پروژه مالی سیستم حسابداری دولتی و بودجه ریزی در ایران

تعداد صفحات ۸۷صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری

 

پروژه های مالی و پایان نامه های مرتبط با پایان نامه سیستم حسابداری دولتی و بودجه ریزی در ایران شامل :

برای مشاهده و دانلود هر یک از پروژه ها روی عنوان آن کلیک کنید. برای مشاهده تمامی پروژه های مالی حسابداری موجود در سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید . ” مشاهده لیست تمامی موضوعات پروژه های مالی سایت

تعریف حسابداری  :

حسابداری به انحناء گوناگون تعریف شده است.  کامل ترین تعریف فن حسابداری به شرح زیر است: حسابداری عبارت است از فن ثبت، طبقه بندی و تلخیص فعالیت های  مالی یک مؤسسه در قالب اعداد قابل سنجش به پول و تفسیر نتایج حامل از بررسی این ارقام.تعریف حسابداری سازمانهای دولتی نیز خارج از حدود تعریف مذکور نیست. و در این سازمانها نیز باید کلیه فعالیتهای مالی در قالب اعداد قابل سنجش به پول ثبت طبقه بندی و تلیخیص شود و در مورد مطالعه و بررسی و تجزیه و تحلیل  ثبت تلخیص، گزارش نویسی و تفسیر نتایج حاصله از معادلات و مؤسسات و ادارات دولتی  می باشد که با توجه به این قوانین و مقررات مالی دولت انجام می شود….

 

حسابداری بودجه ای :

  کنترل بودجه ای که یکی از اصول متداول حسابداری دولتی است در حسابهای  مستقل عمومی وجوه جاری، درآمد اختصاصی و برخی از حسابهای دیگر از طریق نگهداری حسابهای بودجه ای اعمال می گردد. حسابهای بودجه ای که بر خلاف حسابهای عادی متضمن ارقام درآمدها و هزینه های پیش بینی شده می باشند. میزان اعتبارات، تعهدات قطعی نشده و هزینه ها و مانده اعتبارات مصرف نشده را نشان می دهد. ضناً حسابهای بودجه ای باید امکان ارائه اطلاعات کافی به اجراکنندگان بودجه مصوب، میزان مسئولیت و جریان پیشرفت عملیات متناسب با منابع مالی به کار گرفته شده را فراهم نماید….

 

بودجه و حسابداری دولتی :

کلمه بودجه (Budget) نخست به معنای کیسه یا کیفی که وصولیهای دولت در آن نگهداری و مخارج عمومی از محتوی آن پرداخت می شد بکار می رفت. در انگلستان کیف چرمی که فهرست احتیاجات مالی و منابع درآمد دولت در آن جای داشت «بودجه» نامیده می شد….

 

 تاریخچه بودجه نویسی در ایران :

  استعمال کلمه «بودجه» در ایران و بعد از مشروطیت معمول و مصطلح گردید. در اوائل دوران مشروطیت نیز بودجه در نظام مالی کشور جایگاه مشخصی نداشت حکومتهای قبل از مشروطیت و اوائل مشروطیت هر زمان احتیاج  به پول پیدا می کردند و به هر وسیله ممکن از جامعه آنرا تهیه می کردند و سعی مسئولان مملکتی این بود که  با سهلترین وسائل پول مورد نیاز تهیه شود و آثار اجتماعی، اقتصادی و احیاناً سیاسی آن مورد نظر نبود. پس از سال ۱۲۹۰ بتدریج فکر پیش بینی  درآمدهای کشور در مسئولین ایجاد شده و در واقع در…

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا