پروژه مالی تجزیه و تحلیل نسبت های مالی در کارخانه سیمان

پروژه مالی تجزیه و تحلیل نسبت های مالی

پروژه مالی تجزیه و تحلیل نسبت های مالی در کارخانه سیمان

تعداد صفحات ۳۴ صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری

مقدمه پروژه مالی تجزیه و تحلیل نسبت های مالی در کارخانه سیمان

در حال حاضر یکی از پروژه های در دست تولید و توسعه یافته که پیشرفت منحصر به فردی در کشور دارد پروژه تولید سیمان و ساخت و ساز کارخانه سیمان در کل کشور می باشد دلیل آن یکی منابع عظیم خاک و سنگهای متشکله سیمان درایران است .احداث نزدیک به ۱۸۰ سد در ۱۵ سال گذشته تا حال در ایران بوده. فرسوده شدن بافت های شهری در کشور که قدمت چند ساله دارند. تاسیس ساختمان ها، آپارتمان ها و آسمان خراش ها در شهرهای بزرگ و کوچک و از همه مهمتر صادرات این محصول به کشورهای همسایه از جمله افغانستان و عراق که در این دهه درگیر جنگ و حمله وحشیانه کشور شیطان صفت آمریکا شده اند.

 

اهمیت و ضرورت تحقیق (پروژه مالی تجزیه و تحلیل نسبت های مالی در کارخانه سیمان):

پس از انجام تحقیق فوق کسب اطلاعات کامل در ارتباط با هزینه ها و درآمدها و نسبت های مالی و صورت های مالی بدست آمد و به نقاط قوت و ضعف شرکت در ارتباط با عملیات این کارخانه پی برده شد.

 

اهداف تحقیق

تعیین نسبت های مالی در کارخانه سیمان خوزستان و فارس

تعیین قیمت تمام شده سیمان کارخانه سیمان خوزستان و فارس

 

تعریف واژه ها و اصطلاحات

سالن اختلاط: انبار کردن مواد خروجی از سنگ شکن و اختلاط اولیه آن جهت بدست آوردن ترکیب یکنواخت کردن مواد می شود.

سیلوی های موادخ ام نگهداری مواد خروجی از آسیاب مواد خام و یکنواخت سازی آنها

تغذیه کوره: تعیین میزان مواد درون به کوره به صورت در حد مشخص و قابل تنظیم

بارگیرخانه: بسته بندی سیمان در پاکت های مخصوص و بارگیری آنها

 

محدودیت ها و مشکلات تحقیق:

مشکلات تحقیق در مورد این کارخانه این بود که امکانات مورد نیاز ما را در اختیارمان نمی گذاشتند و اطلاعات درمورد صورت های مالی را به صورت واقعی به ما نمی دادند. اطلاعات اکثراً ناقص بودند و مشکل دیگر این است که راه خیلی دور بود  و دستیابی به اطلاعات مهم امکان پذیر نبود.

 

بررسی تاریخچه شرکت سیمان فارس:

شرکت در سال ۱۳۲۹ با سرمایه گذاری مشترک سازمان برنامه و شرکت  سهامی سیمان شیراز با سرمایه اولیه ۲۰۰میلیون ریال تاسیس و در تاریخ ۲۸/۳/۱۳۲۹ تحت شماره ۱۵۵و بنام شرکت سهامی سیمان فارس در اداره ثبت استان فارس ( شیراز ) به ثبت رسید . و در سال ۱۳۳۲از شیراز به تهران انتقال یافت و تحت شماره ۴۰۸۱در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید . و در سال ۱۳۳۴ از کارخانه سیمان شیراز با ظرفیت اسمی روزانه ۲۰۰تن شروع به بهره برداری نمود . و در سال ۱۳۳۹ کارخانه سیمان دورود با ظرفیت اسمی ۶۰۰تن در روز از سازمان برنامه خریداری گردید و به تدریج با خرید و احداث کارخانه های جدید و توسعه کارخانه های قبلی بر حجم ظرفیت  تولید افزود . در سال ۱۳۴۲ به شرکت سهامی سیمان فارس و خوزستان تغییر نام یافت . پس از تصویب قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارت در اسفند ماه ۱۳۴۷ شکل حقوقی شرکت به اسناد موصبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۴/۱۲/۱۳۵۱به سهامی عام تبدیل و نام شرکت سهامی عام سیمان فارس و خوزستان تغییر یافت . ددر دیماه ۱۳۵۴ سهام شرکت  برای معامله در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. بر اساس سیاستهای متحده در…

 

نکته : این پروژه به صورت تکمیل شده می باشد و تمامی فرمول ها و جداول آن قابل ویرایش می باشند و میتوانید به راحتی ویرایش یا تغیر سایز بدهید . در ضمن این پروژه برای شرکت سیمان فارس -خوزستان تهیه شده که اگر مایل هستید برای استان دیگیری استفاده کنید میتوانید به دلخواه نام ان را ویرایش کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا