پروژه مالی حسابداری شرکت های تضامنی

پروژه مالی حسابداری شرکت های تضامنی

پروژه مالی حسابداری شرکت های تضامنی

پایان نامه کارشناسی حسابداریپایان نامه کاردانی حسابداریپروژه مالی حسابداری

تعداد صفحات ۵۰صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری
پروژه ها و پایان نامه های مرتبط با پروژه مالی حسابداری شرکت های تضامنی شامل :۱-پروژه مالی حسابداری تصفیه در شرکت تضامنی ۲-پروژه مالی سهام و شرکت های سهامی ۳-پروژه مالی مبنای تعهدی در سیستم حسابداری شهرداری ها ۴-پروژه مالی حسابداری سیستم حقوق و دستمزد ۵-پروژه مالی بورس اوراق بهادار ۶-پروژه مالی حسابداری پیمان های بلند مدت  برای مشاهده و دانلود جزئیات این پروژه روی لینک عنوان آن کلیک کنید ، همچنین برای مشاهده تمام پروژه های مالی رشته حسابداری موجود در سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید ” لیست پروژه های مالی حسابداری

 

مقدمه پروژه مالی حسابداری شرکت های تضامنی :

تفکر و تفحص در راه پیشبرد دانش خدمت است و هرگاه این خدمت راه گشای موانع و مشکلات جوامع بشری ، بخصوص جامعه اسلامی ایران گردد در درگاه خداوند تبارک و تعالی عبادت محسوب می شود اضافه برآن آنگاه که حاصل تفکر و تفحص به صورتی گسترده در دسترس همگان واقع گردد .دانش حسابداری به علت تأثیر قاطع آن در حسن جریان امور مالی و مدیریت موسسات وسعت و کاربرد چشمگیری در تمام شئون یک اجتماع دارد . از سویی ، قوانین متعدد و مختلف که برشکل یا انحاء جریان امور مالی مؤسسات نظارت دارد ، کاربرد این دانش را…

 

شرکت تضامنی (سازمان و عملیات شرکتهای تضامنی)

طبق ماده ۱۱۶ قانون جارت، شرکت تضامنی، شرکتی است که تحت نام مخصوصی برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود. اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام فروض کافی نباشد، هریک از شرکاء مسئول پرداخت تمامی قروض شرک است….

 

نام شرکتهای تضامنی :

ماده ۱۱۷ـ قانون تجار مقرر داشته است که در نام شرکت تضامنی باید عبارت (شرکت تضامنی) و لااقل اسم یک نفر از شرکاء ذکر شود. در صورتیکه اسم شرکت مشتمل براسامی تمام شرکاء نباشد، باید بعد از اسم یا شریک یا شرکای ذکر شده، عباراتی از قبیل «… و شرکاء یا … و برادران» قید شود: مانند شرکت تضامنی احمدی و شرکاء.

 

سرقفلی در شرکت تضامنی

در هر مؤسسه بازرگانی و صنعتی، معمولاً غیر از داراییهای ثابت مادی، داراییهای بدون وجود عینی و محسوس به نام داراییهای معنوی یا غیر مادی وجود دارد. این دارییها، مادام که دایرند، ارزشمندند و قابل تملیک هستند، و از نظر حسابداری به دو دسته تقسیم می‌شوند که شامل ….

 

توجه کنید : اگر دنبال یک جزوه آموزشی برای مطالعه و یادگیری حسابداری شرکت های تضامنی هستید توصیه میکنم حتما این پروژه  آموزشی را مطالعه کنید . برای اطلاعات بیشتر میتونید در انتهای همین صحفه فهرست این پروژه را مشاهده کنید . در این پروژه مالی از مسایل و تمرین های مختلفی استفاده شده که تمامی فرمول ها و ثبت ها قابل ویرایش می باشند .

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید)

این پروژه ۱۰۰ درصد کامل و آماده ارایه می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا