خانه » پروژه های رشته حسابداری » پروژه مالی محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

پروژه مالی محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

پروژه مالی برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته حسابداری

پروژه مالی محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

پروژه مالی محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

تعداد صفحات ۴۰ صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری
 تهیه و تنظیم خانم فاطمه بهروزی

 

مقدمه محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

با افزایش روز افزون جمعیت بر روی  کره زمین  نیاز انسانها به استفاده از منابع مختلف غذایی و خوراکی بیشتر شده و انسانهای امروز در پی یافتن  منابع غذایی و همچنین یافتن راحل هایی جهت تولید بیشتر منابع غذایی که سال ها از آن استفاده می کرده است می باشد به این منظور صنعت مواد غذایی و خوراکی را به وجود آورد و برای رسیدن به این اهداف به پیشرفت های شگرفی رسیده است .با توجه به اینکه از زمانهای قدیم قند به عنوان یک منابع تامین کننده ای که بیشتر در نوشیدنی ها و مواد خوراکی (بسکویت شیرینی تنقلات ……)کاربرد مواد لذا با گذشت زمان دامنه فعالیتهای آنها گسترده تر شد در کشو با توجه به شرایط آب و هوایی و منابع موجود در کشور کاشت چغندر  امکان پذیری می باشد با توجه به اینکه چغندر ماده اصلی قند و شکر می باشد لذا دولت مردم را تشویق به کاشت چغندر قند کرده مناطق مختلف  کشور با توجه به منابع نظیر چشمه ها رودخانه ها شرایط مناسب و مراکز مختلفی نیز در نقاط مختلف کشور احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است و در این زمینه کارخانه قند اقدامات موثر چشمگیری انجام داده است .

 

اهمیت و ضرورت تحقیق محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

الف :سپس از محاسبه نسبت های مالی نقاط ضعف و قوت شرکت را شناسایی کرده و جهت رفع نقاط ضعف پیشنهادات لازم را ارائه داده

ب :چگونگی کاشت و تولید چغندر قند

افزایش سود دهی در آمد

۳-۱ اهداف تحقیق

۱-تعیین بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند و شکر یاسوج می باشد برا ی سالهای ۷۹-۸۰

۲-تعیین نسبت های  مالی کارخانه قند و شکر یاسوج برای سالهای ۷۹و۸۰می باشد

 

مراحل تولید در کارخانه قند  :

کارخانه پس از تحویل چغندر از کشاورزان آن را انبار می کنند (انبارهای این کارخانه مطابق استاندارد ساخته شده تا چغندر ضایعات کمتری داشته باشد )بعد از مدتی چغندر از سیلو خارج و به خط تولید منتقل می گردد قبل از هر چیز باید چغندر ها در دستگاه تصویه شسته شود بعد از اینکه چغندرها کاملا شسته و تصویه شده و مواد اضافه و سنگها از آن جدا و به مرحله بعد فرستاده می شود ۲-دیفوزیون sattjewinnunyدر این مرحله تراشیهای که در این کار استفاده می شود باید صاف و سخت باشد این تراشها اسیایی ها که برای خلال کردن چغندر بکار می رود به تنهایی باید خلال چغندربا کیفیت درست و شکل صحیح تولید کنند بلکه مقدار مورد نظر را نیز تحویل دهند لازم بذکر می باشد ظرفیت اسمی کارخانه در ۲۴ساعت ۱۰۰۰تن چغندر می باشد ….

 

روش تجزیه و تحلیل اطلاعات پروژه محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

برای این منظور از روش تجزیه و تحلیلی نسبت های مالی استفاده شده است که در این روش نسبت های مالی برای تجزیه و تحلیل هایی استفاده می شود ودر مقایسه با روش تجزیه و تحلیل قبلی (عمودی و افقی )کامل تر می باشد واز ۵گروه نسبت های مالی برای تجزیه و تحلیل  استفاده می شود که عبارتند از :

  • الف :نسبت های نقدینگی
  • ب:نسبت های فعالیت
  • ج: نسبت های اهرمی
  • د: نسبت های سود اوری
  • ه: نسبت بدهی

 

 

مشاهده فهرست کامل این پایان نامه حسابداری (کلیک کنید)

این پروژه ۱۰۰ درصد کامل و آماده ارایه می باشد .

5 نظرات

  1. با سلام و احترام
    لطفا پروژه را با فرمت پی دی اف هم بزارید که اگه نیاز بود بتونیم از اون استفاده کنم

    • پشتیبانی سایت

      سلام
      فایل به صورت ورد می باشد که میتونید خودتون هم تبدیل کنید به فرمت pdf ولی در صورتی که امکان تبدیل براتون وجود نداره از طریق تلگرام پیام بدید تا براتون تبدیل کنیم
      موفق باشید

  2. سلام خسته نباشید پروژه خوبیه فقط من رو گوشیم نمیتونم فایل وردش رو به پی دی اف تبدیل کنم میشه کمکم کنید

  3. خیلی پروژه خوب و مفید و کاملی بود ممنون از مدیریت محترم سایت و پشتیبان خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی زیر را جواب بدید *