آموزش فرمول های شرطی در اکسل با تابع if به زبان ساده

آموزش نوشتن فرمول های شرطی در اکسل با تابع if به زبان ساده

آموزش نوشتن فرمول های شرطی در اکسل با تابع if به زبان ساده

آموزش تصویری تابع if در اکسل به همراه مثال

 

در پست های قبلی در سایت دانشجویان حسابداری ایران برای شما توابع مربوط به استهلاک ها در اکسل را به صورت کامل اموزش دادیم که میتوانید از طریق بخش فیلم های آموزش حسابداری انها را بررسی و مشاهده و دانلود کنید و در این پست از سایت میخوایم نحوه نوشتن فرمول های شرطی در اکسل را به صورت کامل و به زبان ساده آموزش بدهیم. در ادامه مطلب با آی آر حسابداران همراه باشید.

 

تابع if در نرم افزار اکسل

نرم افزار اکسل توابع بسیار زیادی دارد که هر کدام از این توابع کاربرد های دارد. اما تابع if جز آن دسته از توابع می باشد که بسیار کاربرد دارد و تمامی اشخاص حرفه ای و حتی آماتور نیاز دارند به صورت کامل با ان اشنا شوند. این تابع این امکان را برای کاربر فراهم میکنید تا بتواند فرمول های بنویسید که به صورت شرطی عمل کنند که در ادامه این بحث به صورت کامل اون را بررسی میکنیم و باهاش اشنا میشیم .

 

ساختار تابع if  به چه صورت هست ؟

تابع if در  نرم افزار اکسل در تب formula در دسته توابع logical قرار گرفته است. ساختار تابع if به صورت زیر بوده و شامل سه آرگومان هست:

(IF(logical_test , value_if_true , value_if_false

  • اولین آرگومان logical_test یا همان شرط منطقی مسأله. توجه کنید که این آرگومان یا true هست یا false.
  • دومین آرگومان value_if_true یعنی مقدار در صورت درست بودن شرط. اگر آرگومان اول true بود تابع if میاد سراغ آرگومان دوم و هر چیزی که در آرگومان دوم هست رو به عنوان جواب تابع برمیگردونه و دیگه به آرگومان سوم کاری نداره.
  • سومین آرگومان value_if_false یعنی مقدار در صورت غلط بودن شرط. اگر آرگومان اول false باشه تابع if میاد سراغ آرگومان سوم و هر چیزی که در آرگومان سوم هست رو به عنوان جواب تابع برمیگردونه و دیگه به آرگومان دوم کاری نداره.

 

فیلم آموزش نوشتن فرمول های شرطی در اکسل با تابع if به زبان ساده

دانلود فیلم آموزشی مربوطه – کلیک کنید

دانلود فایل اکسل تابع شرطی – کلیک کنید

اگر قصد یادگیری اکسل در حسابداری را دارید !!!

توجه کنید : این فیلم فقط چند یک دقیقه از ساعت ها آموزش توابع مالی و حسابداری در اکسل می باشد و اگر قصد یادگیری توابع مالی و حسابداری اکسل را دارید، پیشنهاد میکنیم حتما دوره آموزش توابع مالی و حسابداری در اکسل را بررسی کنید و اگر به تازگی و از پایه قصد یادگیری اکسل و اکسل در حسابداری را دارید توصیه میکنیم دوره آموزش اکسل در حسابداری سایت را بررسی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا