دانلود پاورپوینت اطلاعات و سیستم اطلاعاتی حسابداری

دانلود پاورپوینت اطلاعات و سیستم اطلاعاتی حسابداری

پاورپوینت اطلاعات و سیستم اطلاعاتی حسابداری

 ارائه فصل دوم کتاب مفاهیم اساسی و موضوعات جاری سیستم های اطلاعاتی حسابداری

 

تعداد اسلاید ۵۳
فرمت ppt
دسته بندی پاورپوینت حسابداری

مدیریت پایگاه اطلاعاتی (Database management)

پایگاه اطلاعاتی، انبار فیزیکی اطلاعات مالی و غیرمالی است. پایگاه اطلاعاتی دارای سلسله مراتب منطقی و دارای اجزای زیر است:

  1. ویژگی اطلاعات (Data Attribute) : اساسی‌ترین قسمت اطلاعات که به طور بالقوه در پایگاه اطلاعاتی مفید است. ویژگی اطلاعات شامل خصوصیات مربوط بودن و منطقی بودن اطلاعاتی می باشد که واحد اقتصادی آن ها را بدست می آورد.
  2. ثبت (Record) : مجموعه کاملی از ویژگی‌ها برای رویدادی خاص با طبقه مشخص مثلاَ حساب های دریافتنی  – کلید اولیه: هر ثبتی باید حداقل یک ویژگی منحصر به فرد داشته باشد که به آن کلید اولیه می گویند  – کلید ثانویه: ویژگی‌های غیرمنحصر به فرد هر طبقه از اطلاعات را کلید ثانویه می گویند. – کلیدهای مصنوعی: از آنجا که ویژگی‌های طبیعی (Natural A.) نمی‌تواند یک ویژگی منحصر به فرد را ضمانت کند ما کلیدهای مصنوعی (Artifical Keys) مثل شماره حساب مشتری را می سازیم.

 

خصوصیات کیفی اطلاعات در پاورپوینت اطلاعات و سیستم اطلاعاتی حسابداری :

سیستم اطلاعاتی باید فقط اطلاعات مربوط ارائه کند. اطلاعات نامربوط موجب اتلاف منابع و اعمال و تصمیمات نادرست می‌شود. علاوه بر ویژگی‌های کمی، اطلاعات باید دارای خصوصیات کیفی زیر باشد:

  1. .مربوط بودن (Relevance): سند یا گزارش باید هدفی را تامین کند.
  2. به موقع بودن (timeliness): اطلاعات نباید مربوط به زمانی بعد از دوره زمانی باشد که عملی آن را حمایت می‌کند.
  3. درستی (Accuracy): اطلاعات باید دور از هرگونه اشتباهات با اهمیت باشد.
  4. کامل بودن (Completeness): هرگونه اطلاعات اساسی برای تصمیم گیری یا انجام وظیفه نباید حذف شود.
  5. خلاصه سازی (Sumarization): اطلاعات باید با توجه به نیازهای استفاده کنده فشرده شود.

 

تصویر اسلاید های پاورپوینت اطلاعات و سیستم اطلاعاتی حسابداری

پاورپوینت اطلاعات و سیستم اطلاعاتی حسابداری

 

انواع سخت‌افزارهای تجاری اساسی:

  • الف- سیستم ‌های قراردادهای ساخت و راه‌اندازی (Turnkey systems) : قراردادی است که براساس آن سیستم سخت افزار یا نرم افزار به صورت آماده برای عملیات خریداری می‌شود و فروشنده آن را کامل و آماده و تحویل می دهد. سیستم های برنامه ریزی منابع بنگاه تجاری Enterprise Resource Planning (ERP) مانند J. D. Edwards, SAP ، People soft، نمونه‌هایی از این سیستم ها هستند.
  • ب- سیستم های دارای ساختار سیستم اساسی (Backbone systems) : شامل ساختار سیستم اساسی که باید ساخته شود. منطق پردازش اولیه برنامه نویسی می شود و فروشنده عوامل ارتباطی را به گونه ای طراحی می کند که نیازهای خاص مشتری را تامین کند.
  • ج- سیستم‌های حمایت شده توسط فروشنده (Vendor-supported systems) : سیستمی است که از لحاظ تجاری بجای تدوین آن توسط فروشنده، از او خریداری می شود. براساس این رویکرد، فروشنده سخت افزار، طراحی، اجرا و نگهداری سیستم را برای مشتری خود انجام می دهد. در سال های اخیر، موسسات حسابرسی، وجوه زیادی را صرف این سیستم ها کرده اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا