پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری کارخانه چوب

پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری کارخانه چوب

موضوع کامل پایان نامه حسابداری : بررسی سیستم انبارداری کارخانه چوب شمال (کارخانه نئوپان)

 

پروژه های مالی مرتبط با پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری کارخانه چوب شامل :

برای مشاهده و دانلود جزئیات این پروژه روی لینک عنوان آن کلیک کنید ، همچنین برای مشاهده تمام پروژه های مالی رشته حسابداری موجود در سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید ” لیست پروژه های مالی حسابداری

 

مقدمه پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری کارخانه چوب :

انبار و انبارداری به لحاظ اهمیتی که در تغذیه و تامین اجناس و اقلام مورد نیاز قسمتهای مختلف در واحدهای تولیدی و بازرگانی دارد به همین دلیل نیاز مبرمی به سازماندهی صحیح و دقیق و کامل و کادری مجرب و دلسوز در آن احساس می شود . همچنین به سیستم صحیح و مبتنی بر رفتار متقابل و دقت زیاد نیازمند است .

بدیهی است اگر مواد و لوازم درموقع معین تهیه و در دسترس واحد مصرف کننده قرار داده نشود ، در گردش کار وفعالیتهای آن موسسه وقفه ایجاد می گردد . بدون تردید موجودی بیش از اندازه کالا نیز موجب رکود سرمایه که در بعضی از موسسات قسمت عمده سرمایه آن را تشکیل می دهد خواهد گردید ، بنابراین لزوم برنامه ریزی صحیح در امر تدارک و نگاهداری کالا و مواد با رعایت اصول علمی از اهمیت خاصی برخوردار است و استفاده از آن موجب گردش صحیح کار و صرفه جویی در هزینه های مربوط خواهد گردید ….

 

ساختار سازمانی در کارخانه چوب :

از نظر تشکیلات سازمانی شرکت دارای مجمع عمومی – هیئت مدیره و مدیران اجرایی می باشد .

فعالیتهای اجرایی شرکت در پنج مدیریت کارخانه – مالی – منابع انسانی بازرگانی و تحقیق و توسعه به انجام می رسد .علاوه بر مدیریت فوق سرپرستی دفتر تهران نیز بخشی از وظایف امور بازرگانی و برقراری ارتباط شرکت با سایر سازمانها را عهده دار می باشد . کلید این مدیریتها مستقیما زیر نظر مدیر عامل شرکت انجام وظیفه   می نمایند ….

 

دستورالعمل انبار گردانی :

دستورالعملی است که در آخر سال اقدام یا مبادرت به امر انبارگردانی بنمایند که راه هایی اجرایی را نشان   می دهد و هدف از این دستورالعمل تدوین یک برنامه اصولی و مدون جهت شمارش موجودی های پایان دوره مالی بمنظور تعیین مقدار موجودی ها ، استفاده از تعدیل سوابق انبار ، محاسبه ارزش موجودی های پایان دوره ، کنترل آنها از طریق تعیین و پیگیری های مغایرتی احتمالی حاصل از شمارش یا ارقام مندرج در حسابها می باشد .

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا