دانلود پروژه کارآفرینی تاسیس مرغداری

دانلود پروژه کارآفرینی تاسیس مرغداری

poultry-entrepreneurship-project

دانلود طرح توجیهی کسب وکار پرورش مرغ گوشتی

تعداد صفحات ۲۱ صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه های کارآفرینی
فرستنده
 آی آر حسابداران

تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند. برای دانلود پروژه کار آفرینی به ادامه مطلب بروید.

مقدمه این پروژه کارآفرینی تاسیس مرغداری :

روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی ۵ دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد ….

خلاصه کارآفرینی تاسیس مرغداری :

با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

  • نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود ۵۰ % و در مرغ حدود ۲۵ % است .
  • کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .
  • پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .
  • سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود ۵۰ گرم بعد از ۶ تا ۸ هفته به حدود ۴۰ برابر وزن خود خواهد رسید .
  • ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب ۲ تا ۲/۲ و در گوساله و گاو بین ۶ تا ۹ % متغیر است .

 

توجیه فنی کارآفرینی تاسیس مرغداری :

نکات ویژه در بررسی فنی طرح های نیمچه گوشتی شامل مدت روشنایی ، فضای لازم جهت نگهداری نیمچه ها ، حرارت لازم ، تهویه و میزان خوراک و جیره غذایی مناسب ، میزان املاح مجاز موجود در آب مصرفی ، واکسیناسیون و جلوگیری از آلودگی محیط سالن ها می باشد.

الف ) روشنایی : شدت نور در دو هفته اول بایستی به مقدار ۴ وات برای هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بایستس این مقدار روشنایی را کم نمود تا در هفته های آخر به میزان ۲ وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنایی در ۳ روز اول ۲۴ ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر ۲۲ ساعت در نظر گرفته می شود ….

این پروژه کاملا اماده ارایه به استاد می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا