پروژه مالی پیاده سازی موفق استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی
پیشنیازهای پیاده سازی موفق استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی
عنوان پروژه :پیشنیازهای پیاده سازی موفق استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی
تعداد صفحات | 48 صفحه |
فرمت های پروژه | DOCX |
دسته بندی پروژه | پروژه مالی حسابداری |
تهیه کننده | آقای امین بهجت کشتیبان |
پروژه های مالی مرتبط با پیشنیازهای پیاده سازی موفق استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی شامل : 1- :دانلود پروژه مالی استاندارد های حسابداری 2-:پروژه مالی مقایسه استانداردهای حسابداری ایران با استانداردهای بین المللی برای دانلود هریکی از پروژه های مرتبط روی عنوان آن کلیک کنید . همچنین برای مشاهده لیست همه پروژه های موجود در سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید . ” مشاهده لیست پروژه های مالی “
چکیده پایان نامه :
در دهه گذشته ، تلاش ها برای پاسخ به تقاضای فزاینده سرمایه گذاران ، قانون گذاران ، حسابرسان ، دانشگاهیان و دیگر ذینفعان ، برای تدوین استانداردهای حسابداری واحد و باکیفیت ، منجربه تجدید ساختار فدراسیون بین المللی حسابداران (IFAC) و شکل گیری هیئت تدوین استانداردهای بین المللی حسابداری (IASB) و بنیاد استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی (IFRSF) شد. در این راستا ، بیشتر اقتصادهای برتر دنیا ، برنامه زمانبندی همگرایی با استانداردهای ببین المللی گزارشگری مالی را تدوین کرد اند که این جریان با حمایت گرو بیست ( G-20) و درخواست این گروه از هیئت تدوین استانداردهای حسابداری مالی ایالات متحد FASB )) و هیئت تدوین استانداردهای بین المللی حسابداری برای تکمیل پروژه همگرایی ، سرعت بیشتری گرفته است . از آنجا که درک صحیح اهمیت ، ضرورت و چالشهای اجرای استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی از الزامهای پذیرش آن است ، در این مقاله سعی شده است ضمن بیان ضرورت به کارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی به وسیله کشورهای جهان، منافع و چالش های احتمالی اجرای…
مقدمه یشنیازهای پیاده سازی موفق استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی
یکی از عناصر با اهمیت در ارزیابی های اقتصادی ،ریسک اطلاعات است که با کیفیت اطلاعات و گزارش های مالی مرتبط است.صورت های مالی بعنوان مهمترین منبع اطلاعاتی برای انعکاس نتایج عملکرد و وضعیت مالی و جریانهای نقدی واحدهای تجاری شناخته شده است و به همین دلیل مبانی تهیه صورت های مالی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.همچنان که بازارها به سمت پیچیدگی و جهانی شدن در حرکت هستند،اختلافات بین دو مجموعه استاندارهای داخلی و بین المللی به موضوعی با اهمیتتر و از منظر سرمایه گذاران و سایر استفاده کنندگان اطلاعات (که با انبوهی از تفاوت ها مواجه میشوند) به امری غامض تبدیل میشود.رشد تجارت بین المللی و جریان سرمایه و پیوستگی اقتصادی فراینده طی دو دهه گذشته منجر به تمایل به هماهنگ سازی استاندارد های حسابداری در میان کشورها شده است.در نتیجه….
بیان مساله در این پایان نامه :
در یک سیستم اقتصادی مبتنی بر بازار،طرح پرسش در مورد این که برای تولید و ارائه اطلاعات چه استاندارهایی را باد اعمال کرد،موضوعی بسیار پیچیده و با اهمیت است.در زمان کنونی ما شاهد مقررات بنیادین هستیم که در رابطه با تصمیم گیری برای تولید و ارائه اطلاعات (در شرکت ها)وجود دارد.این مقررات شامل قوانین مربوط به معاملات و اطلاعات محرمانه و قوانین مربوط به افشای اطلاعات کامل است.همچنین قوانینی را در بر میگیرد که بر اساس آن کانون های حرفه ای حسابداری و حسابرسی تشکیل میشوند.این کانون ها دارای…
ضرورت به کارگیری استانداردهای بین المللی
در گذشته تأمین سرمایه تنها در سطح ملی صورت می پذیرفت. شرکتهایی که تصمیم به افزایش سرمایه داشتند، بیشتر منابع موردنیاز خود را از تأمین کنندگان محلی (مانند بانکها، سرمایهگذاران و بازار سهام آن کشور) فراهم می کردند. در این موارد، تأمین کنندگان و تحصیل کنندگان سرمایه هر دو در یک کشور قرار داشتند و با مبانی تهیه صورتهای مالی در آن کشور آشنا بودند. امروزه تجارت جهانی بسیار متفاوت است….
استاندارد بین المللی گزارشگری مالی و هدف های آن
استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی، به مجموعه ای از استانداردهای حسابداری گفته می شود که از سوی هیئت تدوین استانداردهای بین المللی حسابداری ارائه شده اند. هدف این استانداردها، تهیه صورتهای مالی شرکتهای سهامی در قالب یک استاندارد جهانی است. هیئت تدوین استانداردهای بین المللی حسابداری، نهادی مستقل در لندن است که 15 عضو از کشورهای مختلف دارد و کار خود را از سال 2001 آغاز کرده است. پایه گذاری این هیئت به وسیله مؤسسههای بزرگ حسابرسی، مؤسسههای مالی خصوصی و تعدادی دیگر از سازمانهای حرفهای در حوزه حسابداری انجام شده است. تاکنون نزدیک به…
استراتژی کلی تدوین استانداردهای حسابداری کشور
طبق رویهای که تاکنون در تدوین استانداردها وجود داشته، مبنای اولیه برای تدوین استانداردهایکشور، استانداردهای بینالمللی است و سپس تعدیلاتی حسب تشخیص کمیتۀ تدوین استانداردها، در آن انجام میشود. حتی در آخر هر استاندارد، بندی باعنوان “مطابقت با استانداردهای بینالمللی حسابداری” ارائه میشود که در آن موارد احتمالیِ مغایرت با استاندارهای بینالمللی ذکر میگردد…
موافقان پذیرش استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی
موافقان پذیرش استانداردهای بین الملل برمزایای پذیرش این استانداردها تأکید میکنند و بر این باورند که پذیرش استانداردهای بین الملل موجب افزایش مقایسه پذیری صورتهای مالی،افزایش کارایی بازارهای بین الملل و ارتقای کیفیت گزارشگری مالی می شود….
مخالفان پذیرش استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی
مخالفان پذیرش استانداردهای بین المللی بر چالشهای اجرای این استانداردها تأکید میکنند و بر این باورند کهشرایط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی متفاوت، نبود شرایط مناسب برای به کارگیری ارزش منصفانه، نبود سازوکارهای اجرایی اختلاف های بنیادی در مفاهیم حسابداری، در نظرنگرفتن منافع همه گروههای ذینفع در تدوین استانداردها وپیچیدگی های استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی،دلایلی بر رد رویکرد هماهنگ سازی است….
شرایط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی
تدوین استانداردهای حسابداری از شرایط محیطی و اقتصادی هر جامعه متأثر میشود و اگر استانداردهای حسابداری براساس شرایط محیطی و اقتصادی داخل کشور تدوین نشود،ممکن است اجرای آن ها به بروز پیامدهای نامساعدی منجرشود. محیط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشورهای مختلف،تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند؛ بنابراین طبیعی است که استانداردهای حسابداری کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت باشند. استفاده از…
مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید )
باتشکر از آقای امین بهجت کشتیبا نویسنده این پروژه مالی حسابداری /پایان نامه حسابداری
این پروژه ۱۰۰ درصد کامل و آماده ارایه می باشد.
سلام لطفا هزینه تبلیغات رو ارسال کنید.
سلام
از طریق تلگرام به ایدی زیر پیام بدید
irhesabdaran20
برای مشاهده پلن های تبلیغاتی روی لینک زیر کلیک کنید
https://www.irhesabdaran.ir/ads