خانه » پروژه های رشته حسابداری » پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی (قارچ خوراکی)

پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی (قارچ خوراکی)

دانلود پروژه مالی حسابداری

پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی (قارچ خوراکی)

تعداد صفحات ۳۵
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه های مالی
تهیه کننده آقای عادل پرویزی

دراین پروژه ابتدا بابررسی واحد های فعال در حوزه تحقیق معین گردیدکه هیچکدام از ازاین واحدها از سیستم حسابداری بهای تمام شده مدون درامر تعیین بهای تمام شده خود استفاده نمی کنند .ودر ادامه با آوردن یک طرح توجیهی پرورس قارچ نشان داده شده که این طرح چقدر منفعت اقتصادی می تواند داشته باشد. برای دانلود پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی (قارچ خوراکی) به ادامه مطلب بروید .

مقدمه پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی :

 

مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن

مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می کند.قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین ها و لیپیدها است می تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود. اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می رود، می تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

تعریف حسابهای مربوط به عوامل بهای تمام شده محصول قارچ خوراکی:

 

مواد مستقیم:معیارهای طبقه بندی مواد مستقیم و غیر مستقیم،رابطه علت و معلولی و اهمیت است

برای مثال مواد اولیه مصرفی در واحد های تولید کننده قارچ شامل اسپان،کلش،…… است.

دستمزد:دستمزد پرداختی به کارگرانی که مستقیما در تولید قارچ نقش دارند مثل کارگران مرحله کود مرغی

سربارساخت:به هزینه های مواد غیر مستقیم مثل( ملاس و کود اوره )ودستمزد غیر مستقیم متل(دستمرد تخلیه سالنها)

جدول زیر عوامل بهای تمام شده در تولید قارچ را نشان می دهد.

 

مراحل تخصیص هزینه ها جهت تعیین بهای تمام شده در پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی :

 

شامل ۳ مرحله است:

مرحله اول:تخصیص اقلام مستقیم بهای تمام شده به مراکز هزینه

مرحله دوم:تسهیم هزینه مراکز پشتیبان تولید به مراکز تولیدی مستقیم

مرحله سوم : تخصیص هزینه ها به محصول قارچ

باتشکر فروان از جناب آقای عادل پرویزی  تهیه کننده و نویسنده  این پایان نامه/پروژه مالی حسابداری محصولات کشاورزی

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی (کلیک کنید )

این پروژه ۱۰۰ درصد کامل و آماده ارایه می باشد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی زیر را جواب بدید *