پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده تیرچه

پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده تیرچه

موضوع پروژه مالی :حسابداری بهای تمام شده تیرچه

ضمنا این پروژه با موضوعات زیر مرتبط می باشد :

 پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده  ، پروژه بهای تمام شده یک محصول  ، پروژه بهای تمام شده یک شرکت

تعداد صفحات ۵۵ صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری
تهیه کننده محمد صادق جعفری شوریجه

 

چکیده پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده تیرچه

امروزه در شرکت های تولیدی و خدماتی سیستم حسابداری بهای تمام شده یک امر مهم و ضروری است، زیرا بیشترین بهای تولید و خدمات ارائه شده یک محصول رانشان می دهد. بهای تولیدی شامل: بهای مواد مستقیم، بهای دستمزد مستقیم و بهای سربار ساخت است.شرکت های تولیدی برای به دست آوردن سود و بازدهی باید بهای تمام شده راجهت تصمیم گیری و نیل به اهداف سازمانی نمایان سازد، تابتوانند بهای تولید را شناسایی و ارزیابی کنند این بها بین دوایر مختلف مانند دوایر تولیدی، اداری و تشکیلاتی، توزیع و فروش تسهیم و سرشکن می شود. برای هر نوع صنعت و خدمتی به یک سیستم حسابداری مطمئن نیاز است. یک سیستم حسابداری کارا به واحد اقتصادی این امکان را می دهد که در جهت رسیدن به اهداف خود برنامه ریزی جامع و مطمئن و کارآمدی داشته باشد…

 

مقدمه پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده تیرچه

امروزه حسابداری در بنگاههای اقتصادی کشورهای صنعتی نقش مؤثری داشته است. این نقش های حسابداری شامل: حسابداری بهای تمام شده که یکی از مسائل مهم و ضروری در بخش صنعت بوده تا نیاز و اهداف سازمان ها را برآورد سازد.بهایابی کالاها و خدمات و کنترل بها و هزینه ها روز به روز اهمیت بیشتری یافته و مشتری مداری و تمرکز بر خواسته های وی وجود سیستم حسابداری بهای تمام شده را در سازمان ها به صورت یک واقعیت غیر قابل اتکا درآورده است. حسابداری بهای تمام شده (صنعتی) پیشرفته اطلاعات کلیدی را برای مدیران جهت تصمیم گیری فراهم  می کند و همچنین حسابداری صنعتی پیشرفته تمام سطوح یک سازمان را در بر می گیرد…

 

بیان مسئله در پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده تیرچه

مهمترین مرحله در فرآیند تصمیم گیری بیان مسئله است زیرا کلیه فعالیت های بعدی این فرآیند به این مرحله بستگی دارد. چنانچه مدیران درک روشنی از بیان مسئله نداشته باشند ممکن است وقت و منابع مالی زیادی را صرف شناسایی راه حل ها و گردآوری اطلاعاتی کنند که کمک مؤثری به حل مسئله ننماید.حسابداری بهای تمام شده با ابزار حسابداری، مدیریت را برای برنامه ریزی، کنترل و ارزیابی نتایج عملیات متمرکز می کند به طوری که به عنوان بازوی مدیریت در برنامه ریزی و کنترل تلقی می شود.امروزه در بسیاری از واحدهای اقتصادی پیشرفته، وظیفه اول به حسابداری بهای تمام شده سپرده می شود تا حسابداری مدیریت بتواند وظایف دوم و سوم خود را به نحو مطلوب انجام دهد. وظایف مدیریت یک سری اصول اخلاقی برای آن مطرح شده است که حسابداران مدیریت را در مقابل شرکت، حرفه، مردم یاری می کند…

 

هدف و جایگاه در این پایان نامه کارشناسی :

یکی از مهمترین سیستم های اطلاعاتی کمی که می تواند در راستای پیشرفت گام بردارد حسابداری بهای تمام شده است، یعنی اگر در گذشته از حسابداری بهای تمام شده خواسته می شد که بهای محصول ساخته شده را محاسبه کند، امروزه علاوه بر این، از آن خواسته می شود که برای رسیدن به چنین بهایی برای محصول خود ارائه ای تدوین نمایند.بدیهی است در شرایط رقابتی، وظیفه حسابداری بهای تمام شده پیچیده تر و سنگین تر می شود و انتظار می رود حسابداری بهای تمام شده با شناسایی فعالیت های فاقد ارزش افزوده و ارائه راهکارهای بهینه، مدیریت را در رسیدن به هدف یاری نماید. اگر این هدف محقق نشود، شرکت در رسیدن به اهداف سازمانی بارخواهد ماند…

 

کاربرد بهای تمام شده تیرچه

استفاده از حسابداری بهای تمام شده و نتایج حاصل از آن، تنها به موسسات تولیدی محدود نمی شود. بلکه موسسات غیر دولتی مانند: ادارات دولتی، شرکت های بیمه، دانشگاهها، شرکت های هواپیمایی، بیمارستان ها و کارخانه ها و… نیز می توانند از حسابداری بهای تمام شده برای محاسبه بهای تمام شده خدمات ارائه شده و افزایش کارایی فعالیت های خود، استفاده نمایند.مهمترین کاریرد این شاخه از حسابداری، محاسبه بهای تمام شده ساخته شده در موسسات تولیدی می باشد. که قسمت عمده ای از این پایانامه را تشکیل می دهد…

 

جامع آماری پروژه مالی حسابداری بهای تمام شده تیرچه :

این پروژه بر اساس اطلاعاتی گردآوری شده است که حاصل تحقیقات بنده در ارتباط با بهای تمام شده تیرچه در شهر شیراز بالاتر از پلیس راه گلستان – کارگاه تیرچه و بلوک آقای صفایی تهیه شده است. این کارگاه تولیدی با زیربنای ۹۵۰۰ متری قادر به تولید تیرچه و بلوک، جوشکاری خرپای تیرچه و ارسال آن به تمام نقاط شهر شیراز را دارا می باشد. این کارگاه مواد اولیه را از بیرون خریداری و به صورت کالای تکمیل شده درداخل به مشتریان خود می فروشد و ظرفیت این کارگاه تولیدی ماهانه ۴۰۰۰ متر تیرچه را دارا می باشد.  

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید )

این پروژه ۱۰۰ درصد کامل و آماده ارایه می باشد .

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام’وقت بخیر
    در یک کارگاه تولید تیرچه و بلوک کار حسابداری انجام میدم آیا تهیه این مقاله میتونه بهم کمک کنه که چجوری بهای تمام شده تیرچه را بدست بیارم ؟ در اکسل حسابداری انجام میدم’ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. سلام
    هرکاری میکنم فهرست دانلود نمیشه درتسش کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا